news-details

Şehrin çocuk hali D&R’da yaşanıyor

Tüm kış derslerine çalışan çocuklar, yarıyıl tatilinde eğlenmek istiyor! Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, çocuklar ve aileleri için dopdolu bir program içeren D&R Çocuk Festivali ile minikleri tatilin büyülü dünyasına davet ediyor. 29 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında İstinye Park’ta gerçekleşecek D&R Çocuk Festivali, birbirinden eğlenceli etkinlikler ve sevilen yazarların imza günleri ile yarıyıl tatiline renk katıyor.

 

Kral Şakir karakterinin yaratıcısı, ünlü karikatürist Varol Yaşaroğlu, D&R Çocuk Festivali’nde çocuklar ve aileleriyle buluşuyor. Başak Sayan’dan Güneş Aksüs’e, Hande Ertem Ergün’den Songül Bozacı’ya, Çiğdem Odabaşı’dan Büşra Tarçalır Erol’a, Şebnem Oral’dan Defne Ongun Müminoğlu’na kadar pek çok isim, keyifli etkinliklerle festivale renk katıyor!

 

 

Şehrin çocuk hali D&R’da yaşanıyor! İstinye Park’ta gerçekleşecek D&R Çocuk Festivali, keyifli söyleşi, imza günü ve atölye etkinlikleriyle hem çocukları hem de aileleri ağırlıyor.

 

29 Ocak-2 Şubat tarihleri arasındaki gerçekleşecek festivalde Varol Yaşaroğlu ve Başak Sayan minik okurlarıyla imza günü düzenleyecek. Çocuklar Top Model etkinliğinde kendi modellerini oluşturacak. Diyetisyen Güneş Aksüs miniklere doğru beslenmenin sırlarını verirken Hande Ertem Ergün ile Kitap Okuma ve Boyama Atölyesi keyifli anlara sahne olacak. Minik D&R ziyaretçileri Frozen etkinliği ve Çiğdem Odabaşı ile İnteraktif Kukla Gösterisiyle sömestr tatilinin keyfini yaşayacak. Songül Bozacı ile Tasarım Atölyesi ve Büşra Tarçalır Erol ile Hikaye Anlatımının yanı sıra L.O.L Surprise ile Taş Boyama ve Şebnem Oral’ın Müzikli Masal Anlatımı aktiviteleriyle tatile renk gelecek! Defne Ongun Müminoğlu’nun Oyun Tasarımı Atölyesinin yanı sıra Sanat Molası, Ebru Sanatı ve Anı Albümü Atölyeleriyle minikler hem eğlenecek hem öğrenecek.


Hibya Haber Ajansı