news-details

Enerya, Antalya’da yetkili iç tesisat firması temsilcileriyle bir araya geldi

Türkiye enerji pazarının önde gelen oyuncusu Enerya, geçtiğimiz günlerde Antalya’da yetkili iç tesisat temsilcileriyle bir araya geldi. 55 yetkili iç tesisat firmasının katılımıyla Antalya Double Tree by Hilton Otel’de gerçekleşen toplantıda Enerya Bölge Direktörü Akif Tulukcu, yetkili iç tesisat temsilcileri firmalarına tesisat dönüşümü sırasındaki iş birlikleri için teşekkür etti.

Enerji sektörünün öncü ve lider markası Enerya, kentlerinde doğal gaz konforu ve ekonomisini yaygınlaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Antalya Double Tree by Hilton Otel’de 55 yetkili iç tesisat firmasıyla bir araya geldiklerini söyleyen Enerya Bölge Direktörü Akif Tulukcu, Enerya’nın 2020 yatırım hedefleri ve sektörün genel durumuyla ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti. Ayrıca bölgede gerçekleştirilen yatırımlar hakkında firmalara detaylı bilgilendirme de yapıldı.

 

“İç tesisat firmalarıyla iş birliğimiz bizim için çok kıymetli”

Toplantı kapsamında iç tesisat firması temsilcilerine seslenen Enerya Bölge Direktörü Akif Tulukcu, sertifikalı iç tesisat firmalarına tesisat dönüşümü sırasındaki iş birlikleri için teşekkür etti. Tulukcu, “Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla abonelerimizin güvenli ve konforlu doğal gaz kullanmalarının yanı sıra Antalya’da doğal gazın yaygınlaştırılması bizim için öncelikli konuların başında geliyor. Bu noktada iç tesisat firmalarıyla yaptığımız iş birliği oldukça kıymetli. Abonelerimizin Enerya tarafından yetkilendirilmiş iç tesisat firmalarıyla çalışmaları can ve mal güvenliği gereği önem arz ediyor” dedi. Toplantıda iç tesisat firmalarının temsilcileriyle görüş alışverişinde de bulunduklarının altını çizen eden Tulukcu, Enerya’nın 2019 yılı yatırımları ve iç tesisat süreçleriyle ilgili değerlendirmeler yapılarak 2020 yılı yatırımları hakkında da bilgi verdiklerini söyledi. Ayrıca toplantı kapsamında Enerya ile işbirlikleri 10. yılını tamamlayan iç tesisat firmasına plaket takdim edildi.

 

Toplantıya ayrıca Enerya Satış, Pazarlama ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Başak Kutlu, Enerya Bölge Direktörü Akif Tulukcu, Teknik Operasyonlar Müdürü Erol Kaya, Enerya Doğalgaz Satış Müdürü Kemal Zeytinoğlu, Enerya Müşteri Hizmetleri Müdürü Değer Taşlardan, Enerya Antalya Operasyon Müdürü İrfan Uçar ve Enerya Antalya Satış ve Müşteri Hizmetleri Müdürü İrfan Nazlı, Enerya Antalya Etüt Proje Yapım Müdürü Abdulkadir Kılıç, Enerya Antalya Mali ve İdari İşler Müdürü Levent Mataracı, Enerya Antalya İç Tesisat Mühendisleri Erkan Kaplan ve Nejat Kurt ve diğer Enerya Antalya yöneticileri katıldı.

 

 

Enerya Hakkında

STFA Yatırım Holding grup şirketi olarak 2003 yılında kurulan Enerya, doğal gaz dağıtımı, elektrik ticareti, doğal gaz ticareti ve yenilenebilir enerji alanlarında faaliyet göstermektedir.Türkiye'nin en yaygın 2. özel doğal gaz dağıtım şirketi olan Enerya Enerji A.Ş, Partners Grup ortaklığıyla 11 şehirde 30 yıl süreyle doğal gaz dağıtım lisansına sahiptir ve 1.400.000’i aşkın aboneye hizmet sunmaktadır. Yenilikçi ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla enerji sektörünün en önemli aktörlerinden biridir.

 


Hibya Haber Ajansı