news-details

Canon’a yılın ödülü

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, imageRUNNER ADVANCE ürünü ile bağımsız değerlendirme kuruluşu Keypoint Intelligence tarafından verilen Buyers Laboratory’de (BLI) “Yılın Ürün Serisi” ödülüne layık görüldü.

 

 

Canon, belge görüntüleme, donanım ve yazılım konusunda bağımsız değerlendirme kuruluşu Keypoint Intelligence tarafından yapılan araştırmalar sonucunda Buyers Laboratory (BLI) Ödüllerinde 2020 fotokopi makinesi çok işlevli yazıcı (MFP) serisi kapsamında en prestijli “Yılın Ürün Serisi” ödülünü almaya hak kazandı.

 

Her yıl verilen BLI Ödüllerini kazananlar Keypoint Intelligence tarafından yapılan titiz laboratuvar incelemeleri sonucunda belirleniyor. “Yılın Ürün Serisi” kategorisinde hem kapsamlı bir donanım ve yazılım seçenekleri sunan hem de ürünleri testlerde sürekli olarak ortalamanın üzerinde performans gösteren şirketler ödüllendiriliyor.

 

“Yılın Ürün Serisi” ödülü ile Canon’un bu alandaki en iyi teknolojileri kullanıldığının kanıtlandığını ve pazardaki gücünü gözler önüne sunduğunu belirten Canon Ürün ve İş Geliştirme Müdürü Can Sarcan: “Canon imageRUNNER ADVANCE serisi, donanım ve yazılım kombinasyonuyla bir bütün olarak bizi sektörde ayrı bir konuma yerleştiriyor. Çok işlevli yazıcılarımız mevcut altyapılarla tam anlamıyla entegre olarak mükemmel bir müşteri deneyimi sunuyor. Müşterilerimize verdiğimiz taahhüdümüz doğrultusunda kalite, güvenilirlik ve güvenlik konusunda daima çalışacağız” dedi.

 

Keypoint Intelligence - Buyers Lab Hakkında

 

Keypoint Intelligence verilerinin anlaşılmasını kolaylaştırıyor ve müşterilerinin ürün satışlarını artırmak için ihtiyaç duydukları tarafsız gözlemleri ve hassas araçları sunuyor.

Belge görüntüleme sektörünün dünya çapındaki önemli bir otoritesi olan Buyers Lab ise tarafsız, güvenilir bilgi, test verileri ve rekabetçi satış araçları konusunda bağımsız bir kuruluş olarak hizmet veriyor. Ofis ekipmanları hakkında müşteriye göre yayınlar yapan bir şirket olarak başlayan Buyers Lab, sektördeki herkesi kapsayan bir kaynak olarak konumlanıyor.

 

 

 

Canon Avrupa Hakkında

Canon Avrupa, görüntüleme teknolojileri ve hizmetlerinde küresel bir sağlayıcı olan Canon Inc.’nin EMEA stratejik merkezidir. Yaklaşık 120 ülkede operasyonları bulunan Canon Avrupa, yaklaşık 17.000 çalışanı istihdam etmekte ve Canon’un yıllık küresel gelirinin yaklaşık dörtte birini sağlamaktadır.

1937 yılında temelleri atılan sürekli yenilik yapma arzusu Canon’u 80 yıllık tarihi boyunca görüntüleme mükemmelliğinde hep ön saflarda tutmuş ve doğru alanlara yatırım yapmaya ve büyüme fırsatlarını değerlendirmeye bağlılığını sürdürmesini sağlamıştır. Fotoğraf makinelerinden ticari yazıcılara, iş danışmanlığından sağlık hizmetleri teknolojilerine kadar Canon, görüntüleme yenilikleri aracılığıyla yaşamları ve işleri zenginleştirmektedir.

Canon’un kurumsal felsefesi olan Kyosei ‘ortak fayda için yaşamak ve çalışmak’ anlamına gelmektedir. Canon Avrupa, EMEA ülkelerinde çevresel etkisini asgari düzeye indirmeye odaklanarak ve müşterilerinin Canon ürünleri, çözümleri ve hizmetlerinde çevre duyarlılığına sahip olmasını destekleyerek sürdürülebilir işletme büyümesi elde etmek üzere çalışmaktadır.


Hibya Haber Ajansı