news-details

Marvel ve Netmarble yepyeni oyunlarını PAX East 2020 Fuarı’nda tanıtacak

Dünyanın en hızlı büyüyen mobil şirketi olan Netmarble Corp., ABD’nin Boston kentinde 27 Şubat – 1 Mart 2020 tarihleri arasında düzenlenecek PAX East 2020 Fuarı’nda Marvel ile birlikte Marvel Mystery Panel adlı bir sunum yapacağını duyurdu.

 

Devrim niteliğinde bir oyun geliyor

 

Beş yıl boyunca dünyanın dört bir yanından 120 milyon kişi popüler mobil oyun MARVEL Future Fight’ta tehlikeli bir çağın başlamasına engel olmak için savaştı. Marvel Games ve Netmarble yepyeni bir oyun yayınlamak için bir araya geldiğinde o kaotik gelecek de gelmiş oldu. Yeni oyunun açıklanacağı panelde, Marvel Games ve Netmarble’ın yaratıcı ekipleri yakında dünyayı sürükleyecek devrim niteliğinde bir oyun tasarlamak için nasıl bir araya geldiklerini anlatacak.

 

Etkinlik detayları:

Tarih: 1 Mart 2020, Pazar

Saat: 15:30 ET - 16:30 ET

Yer: Albatross Theater, Boston Convention & Exhibition Center - 415 Summer Street, Boston, MA 02210

Paneli Marvel Yeni Medya Başkan Yardımcısı ve Creative Yöneticisi Ryan Penagos sunacak. Panelde Marvel Games Başkan Yardımcısı ve Kreatif Şefi Bill Rosemann, Marvel Games Ürün Direktörü Danny Koo, Marvel Comics yazarı Marc Sumerak, Netmarble US Başkanı Simon Sim gibi Netmarble ve Marvel’in kilit isimleri ve yetenekleri yer alacak.

Netmarble Corporation Hakkında

Netmarble Corporation, harika mobil oyun deneyimleri sunarak dünyadaki her yaştan izleyiciyi eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore'de kurulan Netmarble, en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden biridir ve sürekli olarak dünya çapında en iyi mobil geliştirici ve yayıncılar arasında yer almaktadır. 6.000'den fazla çalışanı ile “Netmarble, Lineage 2: Revolution”, “Blade & Soul Revolution”, “MARVEL Future Fight”, “BTS WORLD”, “Paramanya” ve “Seven Knights” gibi en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretmekte ve bunlarla ilgili hizmet vermektedir. Çok oyunculu ücretsiz oyunlar konusunda en iyi mobil oyun geliştiricisi olan Kabam'a, önde gelen gündelik sosyal oyun geliştiricisi Jam City'ye ve müzik yapımcısı, sanatçı ajansı BigHit Entertainment’a en büyük hissedar olan Netmarble, Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ ENM Corporation, Asya’nın en büyük internet şirketi Tencent Holdings ve önde gelen bir MMORPG şirketi olan NCsoft ile stratejik bir ortaklığa sahiptir. http://company.netmarble.com adresinde daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

 

Netmarble’ın İstanbul merkezli ofisi Netmarble Turkey; Paramanya, Wolfteam, MARVEL Future Fight ve Seven Knights gibi başarılı oyunlar için pazarlama, yerelleştirme, halkla ilişkiler, QA ve IT hizmetleri sunar. Daha fazla bilgi için http://www.netmarbleturkey.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Marvel Entertainment Hakkında

Marvel Entertainment, LLC, Walt Disney Şirketine ait alt bir şirkettir, dünyanın en önemli karakter temalı eğlence firmalarından biridir, seksen yıllık geçmişi olan çeşitli medya alanlarında 8.000’den fazla karakteri tanıttığı bir arşivi vardır. Marvel karakterlerini eğlence, lisans, yayıncılık, oyunlar ve dijital medya sektörlerinde kullanmaktadır.


Hibya Haber Ajansı