news-details

Şirket haberleri

ARDYZ – Şirket ile SKBNK arasında Şekerbank ŞEF ürünlerinin şirket tarafından banka müşterilerinin kullanımına uyumlu hale getirilip geliştirilmesi, Satış ve satış sonrası desteği verilmesi ve Şef Sisteminin Banka tarafından müşterilerine tanıtımının sağlanması amacıyla sözleşme imzalandığı açıklandı.

BRMEN & DOGUB – VBTS kapsamında şirket paylarına 5 Ekim’e kadar emir paketi tedbiri getirildi.

CRDFA – 90 milyon TL’ye kadar borçlanma aracı ihraç edilmesi kapsamında SPK’ya başvuru yapıldığı açıklandı.

DYOBY – VBTS kapsamında şirket paylarına 5 Ekim’e kadar açığa satış ve kredili işlem yasağı getirildi.

EKGYO –

İstanbul Zeytinburnu Büyükyalı İstanbul projesinin son kısmının Kısmi Geçici Kabul Tutanağının onaylandığı açıklandı.

İstanbul Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşinin Yer Teslimi’nin yüklenici ile yapıldığı açıklandı.

GESAN – Şirketin ENJSA’ya bağlı dağıtım şirketleri (Toroslar Elektrik, Başkent Elektrik, AYEDAŞ) 16,1 milyon dolar tutarında üç sözleşme imzaladığı açıklandı.

GLCVY – 1,5 milyar TL’ye kadar borçlanma aracı ihraç edilmesine karar verildiği açıklandı.

GUBRF – 3 milyar TL’ye kadar borçlanma aracı ihracı kapsamında Genel Müdürlüğe yetki verildiği açıklandı.

INFO – 79 gün vadeli 200 milyon TL tutarındaki bono ihracı kapsamında talepler bugün toplanacak.

KAREL – 11,4727 TL’lik zorunlu pay alım teklifi sürecinin tamamlandığı ve bir yatırımcının 0,208 adetle çağrıya katıldığı açıklandı.

KERVT – Kayıtlı sermaye sistemine geçilerek kayıtlı sermaye tavanının 2 milyar TL olması konusunda SPK’ya başvuru yapıldığı açıklandı.

KRONT – ABD’de yerleşik şirketin %100 bağlı ortaklığımız Ironsphere’nin PEGA Systems Inc'den 689.867 dolar tutarında yeni sipariş aldığı açıklandı.

KLGYO – EKGYO tarafından yapılan İstanbul Ümraniye Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinde Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam geliri olarak 3,6 milyar TL ve Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı olarak %50 ile en yüksek teklifin şirket tarafından verildiği ve sözleşmeye davet yazısı beklendiği açıklandı.

MPARK – Medical Park Elazığ Hastanesi'nin devredilmesine karar verildiği, devir kararı alınan hastanenin FAVÖK’teki payının %0,1 olduğu açıklandı.

MTRKS –

VBTS kapsamında şirket paylarına 5 Ekim’e kadar brüt takas tedbiri getirilirken, açığa satış ve kredili işlem yasağı da 5 Ekim’e kadar uzatıldı.

Sosyal medyada yer alan şirketin İngiltere'de kurulu bir şirketin sahibi olduğu ve bu şirket üzerinden kara para aklandığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığı açıklandı.

MGROS – Ağustos ayında 13 adet Migros, 10 adet Migros Jet ve 1 adet Toptan formatında 24 adet mağaza açılırken, toplam mağaza sayısı 2.725’e yükseldi.

ORGE – Şirketin İstanbul’da devam eden Folkart Nefes Projesi'nin Elektrik Tesisat İşlerinin yapımına yönelik olarak verdiği 0,3 milyon euro, 0,9 milyon dolar ve 22,1 milyon TL tutarındaki teklifin kabul edilmesi sonrasında sözleşmenin imzalandığı açıklandı.

QNBFB –

91 gün vadeli 602,9 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

Yurt dışında 91 gün vadeli 40 milyon dolar tutarında borçlanma aracı ihraç edildi.

SUWEN – Haziran – Eylül arasında 2 mağaza açıldığı, toplam mağaza sayısının 151’e yükseldiği açıklandı.

VERTU – Şirketin %50 pay sahibi olduğu Core Engage’nin sermayesinin 7,5 milyon TL’den 10 milyon TL’ye yükseltilmesine karar verildiği açıklandı.

Kaynak İnfo Yatırım
Hibya Haber Ajansı