news-details

Cırque Du Soleıl’ın Yeni Şovu İstanbulluları Büyüleyecek!

Dünyanın en önemli projelerine imza atan Alchemy Project tarafından hayata geçirilen Bazzar Şov, ŠKODA AUTO'nun desteği ve Hilltown Alışveriş Merkezi İstanbul ev sahipliğinde, çılgın akrobatların nefes kesen gösterileriyle muhteşem bir görsel şölene imza atacak.

1984'te, 20 sokak dansçısıyla başlayan Cirque du Soleil Entertainment Group, bugün 60 ülkede 1.400'üsanatçı ve 4.000'den fazla çalışanıyla 7'den 70'e herkesin beğenisini kazanarak büyük bir coşkuyla devam ediyor.

Yönetmenliğini ve yazarlığını Susan Gaudreau'nun, kreatif direktörlüğünü ise Samuel Chouniard'ın üstlendiği BAZZAR şovu yer çekimine meydan okuyacak. Bisiklet, ateş, maestro, ip ve trapez kategorilerinde ayrı ayrı sergilenecek olan on dokuz farklı şovla izleyicilerin nefesleri kesilecek.

BAZZAR şov, kurulumu tam 6 gün süren, 41 metre genişliğinde ve 19 metre yüksekliğindeki ikonikleşen dev çadırında sergilenecek. Toplamda 1.500 kişiyi ağırlayan dev çadır, kültür, sanat, eğlence dünyasının önemli etkinliklerine ev sahipliği yapan Hilltown Alışveriş Merkezi İstanbul'da kurulacak. BAZZAR, İstanbul'da 21 Ağustos 1 Eylül tarihleri arasında 12 gün boyunca sürecek. Biletler, www.TixBox.com.tr üzerinden satışa sunuldu.

Şov videoları için;

https://youtu.be/18aCyVKNw1w

https://we.tl/t-V6Z5khhFIW

Biletler için www.TixBox.com.tr


#BAZZAR
Facebook: @CirqueDuSoleilBAZZAR
Twitter: @Cirque
Instagram: @cirquedusoleil
YouTube: /cirquedusoleil


BAZZAR Hakkında

Cirque du Soleil BAZZAR, akrobat, dansçı ve müzisyenlerden oluşan toplulukların hayranlık uyandıran gösterilerinden oluşan yaratıcılık dolu sınırsız bir eklektik laboratuvardır. Burada, uçarı ve eşsiz bir evren yaratmak için orkestra şefinin yönetimiyle tüm unsurlar bir araya geliyor. Beklenmedik olanın normal karşılandığı gösterinin renkli grubu, artistik ve akrobatik oyunları düzenli ve düzensiz şekilde yeniden tasarlıyor, oluşturuyor ve yaratıyor. Gelin ve bu neşeli ve yaratıcı ahenkte siz de yerinizi alın. Hikayenin sonu belki de yalnızca bir başlangıçtır!

Daha fazla bilgi için http://www.cirquedusoleil.com/bazzar sitesini ziyaret edebilirsiniz.

CIRQUE DU SOLEIL – BAZZAR – 2019 TURU

İSTANBUL | 21 Ağustos - 1 Eylül, 2019

Cirque du Soleil Entertainment Group Hakkında

İlk başta 20 sokak performansçısı ile 1984'te kurulan Cirque du Soleil Entertainment Group, sirk kültürünü baştan aşağı değiştirdi ve canlı performans alanında bir dünya lideri oldu. Montreal'de kurulan organizasyon, büyüleyici ve keyif dolu prodüksiyonlarını 60 farklı ülke ve 450 şehirdeki 190 milyondan fazla izleyiciyle buluşturuyor. Cirque du Soleil Entertainment Group, şu an 60 ülkeden 1.400 sanatçıya ve 4,000'den fazla çalışana sahiptir.

Cirque du Soleil Entertainment Group, farklı cesur projeler için geniş ölçüde içerikler yaratır. Dünyaca tanınan gösterilerin yapımcılığını üstlenmenin yanı sıra organizasyon, yaratıcı yaklaşımını multimedya yapımlar, üç boyutlu deneyimler, lunaparklar ve özel etkinlikler gibi farklı eğlence formatlarına da taşımıştır. Yaratıcı gücünün ötesinde Cirque du Soleil Entertainment Group, en önemli araçları olan yaratıcılık ve sanatı kullanarak insanlar, toplumlar ve gezegen üzerinde pozitif etki yaratmayı hedefler. Cirque du Soleil Entertainment Group hakkında daha fazla bilgi içinwww.cdsentertainmentgroup.com‘u ziyaret edebilirsiniz.

Cirque du Soleil hakkında daha fazla bilgi için www.cirquedusoleil.com‘u ziyaret edebilirsiniz.

Alchemy Project Hakkında

Alchemy Project, ofisleri ve operasyon kurumları ile Birleşmiş Arap Emirlikleri(BAE), Türkiye, Brazilya, Birleşik Devletler(Amerika), Birleşik Krallık, Katar ve Singapur'da bulunan ve yakın zaman içinde Suudi Arabistan, Oman, Mısır, Lübnan and Yunanistan gibi birçok uluslarası bölgede faaliyet gösterecek olan etkinlik yönetimi ve eğlence şirketlerinin önde gelen isimlerindendir. Ailelere yönelik eğlence ve tiyatro, müzik ve canlı performanslar, yemek ve içecek hizmetleri, yüksek profile sahip spor projeleri, kurumsal etkinlikler gibi sektörlerde uzmanlaşmıştır.

Kuruluşunun ilk 10 yılı içerisinde Alchemy Project, dünya üzerinde en iyi performansları sunarak ve 400 milyondan fazla insana projeleriyle ulaşarak bölgenin en iyi ve en hızlı büyüyen etkinlik yönetimi ve eğlence şirketi olarak kendini göstermiştir.

Hilltown Alışveriş Merkezi İstanbul

İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan Hilltown AVM İstanbul sahip olduğu eşsiz Adalar manzarası, neoklasik mimarisi, kolay ulaşılabilir lokasyonu, 200'den fazla dünyaca ünlü markaları, alışveriş caddelerinde konumlanan 40'dan fazla kafe ve restoranları, 9 sinema salonu, 2.000 m2 çocuk eğlence alanları ve Hilltown Kültür ve Yaşam Akademisiyle misafirlerine yeni nesil alışveriş ve yaşam merkezi deneyimi sunuyor.

Kültür, sanat, eğlence dünyasının önemli etkinliklerine ev sahipliği yapan Hilltown AVM İstanbul, ziyaretçilerine renkli bir dünyanın da kapılarını açıyor.

Sahra Bilgin