news-details

​E-ticaret tiyatrosu başladı

Ticimax E-ticaret Sistemleri tarafından 2 yıldır her ay ücretsiz olarak düzenlenen “E-ticaret Sohbetleri” etkinlik zincirinde artık müşteri memnuniyeti konusu tiyatro ile işleniyor.

Ticimax E-ticaret Sistemleri tarafından sektörün geliştirilmesi amacıyla 2 yıldır her ay ücretsiz olarak düzenlenen “E-ticaret Sohbetleri”nde artık tiyatro da var. Bundan sonra her etkinlikte, e-ticarette müşteri deneyimine ışık tutacak konularda kısa skeçler yer alacak. Bu yıl ilki 7 Ocak’ta düzenlenen etkinlikte, kargonun gecikmesi durumunda müşteri memnuniyetinin nasıl sağlanabileceği konusunu işleyen eğlenceli bir skeç sunuldu. E-ticaret uzmanları tarafından sahnelenen kısa skeçte, kargosu gecikmiş bir müşterinin yaşadıkları mizahi bir üslupla izleyicilere sunuldu.

Yıl boyu devam edecek

E-ticaret girişimcileri, KOBİ'ler, mevcut girişimini büyütmek isteyenler, dijital pazarlama profesyonelleri, şirketlerin e-ticaret ve pazarlama yöneticileri, pazarlama uzmanları, danışmanlar, sosyal medya uzmanları, marka yöneticileri gibi sektör paydaşlarına ve sektöre adım atmak isteyenlere bir pencere daha açmayı hedefleyen “E-ticaret Sohbetleri” etkinlik zinciri, yıl boyu devam edecek. Ücretsiz olarak düzenlenen etkinliklere, isteyen herkes Ticimax web sitesi üzerinden kayıt yaptırarak katılabiliyor. Sohbetlerde site tasarımı, sayfa yönetimi, ürün girişi, SEO, kampanya kurgulama, e-ihracat, müşteri memnuniyeti, ödeme yöntemleri, kargo gibi konularda bilgi paylaşımları yapılıyor.

3 bin kişi katıldı

Ticimax E-ticaret Akademisi faaliyetleri altında düzenlenen etkinliklere, Türkiye’nin dört bir yanından katılım sağlanıyor. 2019’da Ticimax Akademi çatısı altında 9027 kişiye e-ticaret eğitimi verildi. 50’den fazla ilde ise KOBİ’lere yönelik ücretsiz e-ticaret ve e-ihracat farkındalık konferansları düzenlendi. Sektörden uzmanların bilgi paylaşımları yaptığı E-ticaret Sohbetleri etkinliğine ise 2 yılda 3 binin üzerinde kişi katılım sağladı.


Hibya Haber Ajansı