news-details

Müstakil tatil ayrıcalığı Ela Quality’de

Ela Quality Resort Belek’te bulunan 200 göl evi müstakil tatil ayrıcalığını resort otel konforuyla sunacak. Otele giriş yapan misafirler müstakil göl evlerine adım attıktan sonra lobi, asansör gibi ortak alanlara girmeden, sağlıklı ve konforlu bir şekilde keyifle tatil yapabilecekler.

Akdeniz Bölgesi’nin en çok tercih edilen çocuk dostu aile oteli Ela Quality Resort Belek, misafirlerine pandemi sonrasında en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, güvenli bir tatil deneyimi sunacak. Ela Quality Resort, 110 dönüm arazide, 270 metrelik geniş sahili ve 10 farklı havuzu ile misafirlerine izole bir tatil imkânı sunarken, 200 göl evi ile de müstakil tatili resort otel konforuyla sunacak.

Ela Quality Resort misafirleri, kendilerine özel pavilyonlarda vakit geçirip, denizden ya da havuzdan sonra hiçbir kapalı alanı girmeden direk odalarına girebilecekler. Ana restorana ek olarak otelde bulunan farklı restoranlarda dünyaca ünlü şeflerin hazırladığı dünya lezzetlerini açık havada tadabilecekler.

Uzun süre evde kapalı kalan misafirler geniş yeşil alanlarda yürüyüş, spor yapabilecek, minik misafirler, ödüllü çocuk klübü Everland Q City’deki aktivitelerin yanısıra yeşil alanlarda uçurtma şenliği, aileler yarışıyor gibi etkinliklerle evde kaldıkları günlerin acısını çıkaracaklar.

Geniş sahilde Belek’in eşsiz denizinden faydalanabilecek misafirlerin ayrıca, yarı olimpik, aktivite, dinlenme ve sessiz alan havuzları gibi birbirinden farklı 10 havuzda suyun keyfini rahatça çıkarabilecek.

Hibya Haber Ajansı