news-details

vivo, okul dönemine birbirinden sürpriz indirimlerle merhaba diyor

Okul dönemine dinamik, renkli ürünleri ile hazır olan vivo, indirim ve hediyeler ile tüketicileri sevindirmeye devam ediyor. Tüketiciler, 18 Eylül tarihine kadar myvivoshop.com’dan Y15s, Y21, Y21s veY33s model telefonları TWS2e kulaklık ile birlikte sipariş verdiği zaman modele bağlı olarak farklı tutarlarda indirim kazanacak. Y53 model telefon siparişlerinde ise TWS2e kulaklık yapılan indirimle birlikte tüketicilere hediye edilmiş oluyor. vivo'nun orta segment akıllı telefon kategorisinde yer alan Y serisi, genişletilebilir ROM/RAM alanları, 5000 mAh değerinde büyük pilleri, Multi-Turbo 5.0 ve özel soğutma sistemleri ile yüksek teknolojiye herkes tarafından ulaşılmasını sağlıyor. Böylece oyun tutkunları gün boyu sınırsız oyun keyfi yaşıyor.

TWS2e 4,7 gram ağırlığı, zarif tasarımı ve tek bir şarj ile 7 saati aşkın uzun pil ömrü ile kullanıcılara gittikleri her yerde ihtiyaçları olan özgürlüğü sunuyor. Çift mikrofonla gürültü önleme özelliğine sahip kulaklık, arka plan gürültüsünü kaldırarak konforlu konuşma imkanı sağlıyor.

vivo’dan Hepsiburada Kırtasiye Kategorisi’nde geçerli 400 TL’lik hediye çeki!

vivo okul öncesi gerçekleştirdiği kampanya ile, 5 - 9 Eylül tarihleri arasında Hepsiburada’dan güneş ışınına ve diğer UV ışınlarına maruz kaldığında renk değiştiren arka cam yüzeyi ile büyük beğeni toplayan V Serisi ve genişletilebilir RAM özellikleri ile dikkat çeken Y Serisi’nden telefon alan tüketicilere, Hepsiburada kırtasiye kategorisinde geçerli 400 TL’lik hediye çeki veriyor.

vivo Hakkında:

Akıllı cihaz ve hizmetleri odağına alarak güçlü tasarıma sahip ürünler üreten dünyanın lider teknoloji şirketi vivo, her zaman insanlarla dijital dünya arasında bir köprü kurmayı hedefliyor. Şirket, insanlara her geçen gün daha kullanışlı bir mobil ve dijital yaşam sunmak için yaratıcılığı ön plana alıyor. vivo, toplum için değer yaratma misyonunu; Çin felsefesinde doğru şeyleri yapma ve işleri doğru şekilde yapma tutumunu açıklayan bir kavram olan Benfen felsefesine dayandırıyor. Kullanıcı odaklılık, tasarım odaklı değer, sürekli öğrenme ve takım ruhu gibi temel değerleri sahiplenen şirket; daha sağlıklı, daha sürdürülebilir dünya standartlarında bir kuruluş olma vizyonuyla sürdürülebilir bir kalkınma stratejisi uyguluyor. Shenzhen, Dongguan, Nanjing, Pekin, Hangzhou, Şanghay, Xi'an, Tokyo, San Diego ve Taipei’de, 10 Ar-Ge merkezi ile vivo; 5G, yapay zekâ, endüstriyel tasarım, fotoğrafçılık gibi önemli konuların da aralarında bulunduğu alanlarda en ileri teknoloji kullanıcı teknolojilerinin geliştirilmesine odaklanıyor. Yıllık yaklaşık 200 milyon akıllı telefon üretim kapasitesine sahip akıllı bir üretim ağı bulunan vivo’nun ürünleri, şu an itibariyle 60’ın üzerinde ülke ve bölgede satışa sunuluyor ve dünya çapında 400 milyonun üzerinde kullanıcı tarafından sevilerek kullanılıyor. vivo hakkındaki son haberleri https://www.vivo.com/en/about-vivo/news adresinden takip edebilirsiniz.