news-details

Koçtaş’a bahar erken geldi

Bahçe ve balkon dekorasyonu için erken indirim fırsatlarıyla Koçtaş’a bahar erken geldi. Yaklaşan bahar aylarıyla birlikte açık havada keyifli vakit geçirmek isteyenler için kaçırılmayacak bahçe indirimleri 2 Mart tarihine kadar Koçtaş Kart avantajıyla, Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasında...

 

Koçtaş’ta bahçe ve balkon dekorasyonu için erken indirim fırsatları başladı. Bahçe ve balkonlara renk katacak mobilyalarda, bahçelerin vazgeçilmezi bahçe makinalarında ve daha birçok bahçe ürününde uygun fiyatlar Koçtaş’ta.

Bahar aylarından itibaren açık havada olmayı tercih edenler öncelikle bahçe ve balkonların olmazsa olmazlarını içeren bir planlama yaparak dekorasyona başlayabilir. İlk adımda balkon veya bahçelerde hem düzeni sağlayacak hem de şık ve doğal bir görünüm katacak ahşap çitler, paravanlar, bitkiler ve rengârenk çiçekler tercih edilebilir. İkinci adımda bahçe ve balkonun genişliğine göre oturma ya da yemek takımı seçilebilir. Son adımda ise aydınlatma seçenekleri ve bahçe aksesuarlarıyla süslemeler yapılarak bahçe ve balkonlar yaşam alanlarının en keyifli noktalarına dönüştürülebilir.

Bahçe ve balkon dekorasyonu için yüzlerce ürün ve güzel fikir önerisi için Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulaması ziyaret edilebilir. Ayrıca bahçe ve balkon dekorasyonu ile ilgili kendin yap fikirlerine Koçtaş BLOG’dan ulaşılabilir.

 


Hibya Haber Ajansı