news-details

MSD Türkiye’den yurt dışına atama

Saint Joseph Fransız Lisesi’ndeki eğitiminin ardından Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun olan Güllüoğlu, kariyerine 2006 yılında Pfizer İlaçları İş Geliştirme Departmanı’nda Proje Yöneticisi olarak başladı. Artan sorumluluklarla birlikte Türkiye’de farklı terapötik alanlarda çeşitli pazarlama rolleri üstlenen Gözde Güllüoğlu, 2012 yılında iş birimlerine içgörü ve stratejik karar verme süreçlerinde yön veren İş Zekâsı departmanına yöneticilik yaptı. 2013 yılında İmmunoloji Kıdemli Pazarlama Direktörü olarak atandı ve Doğu Avrupa, Türkiye, Rusya, İsrail ve daha sonrasında Batı Avrupa ve Asya ülkelerini de içeren geniş coğrafyada pazarlama ekiplerini yönetti.

MSD Türkiye’ye 2018 yılında Hastane/Hepatoloji & İmmunoloji İş Birimi Direktörü olarak katılan Güllüoğlu, 2019 yılı başında genişleyen rolü ile Aşı İş Birimi sorumluluğunu da üstlenmişti.

 

MSD Hakkında

Dünyanın en büyük sağlık kuruluşlarından olan MSD, 125 yıldır sağlığın korunması ve geliştirilmesi için çalışmalarını sürdürmektedir. Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da Merck olarak bilinen MSD, yenilikçi ilaçlar, aşılar, tedaviler ve hayvan sağlığı da dâhil geniş bir yelpazede sahip olduğu portföyü ile 140 ülkede yenilikçi sağlık çözümleri sunmak üzere faaliyet göstermektedir.


Hibya Haber Ajansı