news-details

Divanev’in çarpıcı tasarımlarına İMOB Fuarı’nda yoğun ilgi

Yataş Grup'un özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla mobilya, dekorasyon ve uyku dünyasında yeni bir tarzı temsil eden markası Divanev, 21-26 Ocak tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen 16. Uluslararası Mobilya Fuarı’na (İMOB) katıldı. Fuarın ilk gününde yoğun ilgi gören Divanev koleksiyonları, sektör profesyonellerinden tam not aldı.

Mobilya, yatak ve ev tekstili sektörünün yenilikçi yüzü Yataş Grup’un yeni markalarından Divanev, bu yıl 21-26 Ocak tarihleri arasında 16’ıncısı düzenlenen Uluslararası Mobilya Fuarı’nda (İMOB) modern ve geleneksel tarzın sentezi olan şık koleksiyonlarıyla yerini aldı. İstanbul Yeşilköy’de bulunan CNR Expo’da düzenlenen fuarda, Divanev toplam 425 metrekare alana yayılan standında “Yakında 100 noktadayız” söylemiyle koltuk takımından yemek odasına, bazadan yatağa, yatak odasından genç odasına en şık ürünlerini tanıttı.

Fuarda konuşan Yataş Grup Genel Müdürü Nevzat Yıldız, “Divanev’i tüm Türkiye’ye tanıtmak ve güçlü bir bayi ağı oluşturmak istiyoruz. Bu bağlamda İMOB bizim için çok kıymetli bir organizasyon. Daha çok bayilik ile büyüyerek Türkiye’nin her ilinde mağazalaşacağız. İlk mağazasını Eylül ayında İstanbul Dudullu’da açtığımız Divanev’i kısa süre içinde 100 mağazaya ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu çerçevede Ocak ayında İstanbul - Masko, İzmit - Mobesko, Antalya - Aspendos ve Eskişehir - Merkez olmak üzere dört yeni mağaza açmayı planlıyoruz. 2020’nin ilk çeyreğinde ise Ankara, Düzce, Trabzon, Balıkesir, Sakarya, Bursa, Erzincan, Samsun, Bolu, Tekirdağ, Kahramanmaraş, Osmaniye, Adana, Elazığ, Ordu, Tokat ve Sivas’ta da Divanev’i tüketicilerle buluşturacağız. 2020 yılında Divanev için ciro hedefimiz ise 150 milyon TL” dedi.


Hibya Haber Ajansı