news-details

Çocuklar Happy Meal’la Pokémon eğitmeni oluyor

Pikachu, Onix, Caterpie, Mankey, Dugtrio… Pokémon’un fenomen karakterleri şimdi McDonald’s Happy Meal menülerinde çocuklarla buluşuyor, heyecan dolu bir macera başlıyor.

McDonald’s Türkiye, Happy Meal menüleriyle çocukların vazgeçilmez oyun arkadaşı olmaya devam ediyor. Happy Meal menülerinde bu kez Pokémon serisi çocuklarla buluşuyor. İlk olarak 1996 yılında Japonya’da Game Boy için piyasaya sürülen Pokémon, hayali canlıları konu alan oyun, anime, manga ve kart oyunu serisiyle popülerliğini sürdürüyor.

12 seride 31 oyun ile 122'den fazla yan oyundan oluşan Pokémonların eğlenceli hikayesi ve maceraları bitmiyor. Pokémon eğitmeni olmak isteyen çocuklar Happy Meal menülerindeki Pikachu, Onix, Caterpie, Mankey, Dugtrio gibi 12 farklı fenomen karakterle Pokémon yakalama macerasına başlıyor. Yeni Pokémon serisi çocuklar kadar yetişkinler ve koleksiyon meraklılarına da hitap ediyor.

McDonald’s Türkiye Pazarlama Direktörü Elif Göktaş, “Happy Meal menülerinin yanında sunduğumuz oyuncaklarla, çocukların hem hayal dünyalarını hem de yaratıcılıklarını geliştirmelerine yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Yeni oyuncak serimizle çocuklar arkadaşları ve aileleriyle birlikte eğlenceli vakit geçirebilecek. Happy Meal ile çocukları maceraya davet ediyoruz” dedi.

 


Hibya Haber Ajansı