news-details

Crypto Talks’tan BiLira’ya davet

Türk Lirası tarafından desteklenen, herkese uyumlu ve güvenilir ilk stabil kripto para birimi olan ve geçtiğimiz aylarda aldığı yatırımlarla kurumsal kimlik dönüşümüne başlayan BiLira, kullanım pratiklerini artırmaya devam ediyor. BiLira, 28 Ocak 2020 tarihinde 42 Maslak ininal Espor Arena’da düzenlenecek olan Crypto Talks katılımcıları ile buluşacak.

 

Crypto Talks, CC Media House tarafından her ayın son haftası gerçekleştirilmesi planlanan sohbetler zincir olup; Crypto Talks etkinlikleri ile kripto para ve blockchain dünyasının yatırımcı ve profesyonellerini bir araya getirerek sektörün nabzını tutmak, tüm gelişmeleri sektöre duyurmak, yurtdışından gelecek olan konuşmacılarla sektöre vizyon katmak amaçlanıyor.

 

Crypto Talks buluşmalarının ilkinde, konusunda uzman birbirinden önemli konuşmacılar yer alacak. Etkinliğe, BiLira Kurucusu ve COO’su Vidal Arditi ile birlikte Amber Group Venture Partneri Mustafa Yilham, Blockchain Labs CEO’su Seyit Özgür, Tacirler Portföy Quant Trader’ı Burak Şenyuva ve MenaPay CEO’su Çağla Gül Şenkardeş gibi önemli isimler de katılacak.

 

“BiLira Platformu 2.0” ilk kez Crypto Talks’ta

Finans, teknoloji, kripto, blockchain konuları ile ilgili tüm girişimleri, yatırımcıları, kripto para borsası, kurumsal şirketleri, akademisyenleri ve bu sektörde faaliyet gösteren tüm paydaşları bir araya getirerek blockchain ekosisteminin büyütülmesini hedefleyen etkinlikte, BiLira açacağı özel standda ziyaretçilere “BiLira Platformu 2.0”ı tanıtılacak. 

 

#BiMutluluk dağıtılacak

Ayrıca etkinlik boyunca standı ziyaret eden her kullanıcı için BiLira, üniversite öğrencilerine burs desteği sağlayacak. BiLira, önceki hafta Uçurtma ile birlikte üniversite öğrencilerine yönelik BiMutluluk burs kampanyasına başlamıştı. 

 

 

Crypto Talks detayları:

Tarih: 28 Ocak 2020 Salı, 15:00

Yer: 42 Maslak ininal Espor Arena

Kayıt için: Ücretsiz kayıt yaptırmak için bu linki ziyaret edebilirsiniz.

 

 


Hibya Haber Ajansı