news-details

Mutlu şehirlerin yol haritası İstanbul’da çiziliyor

 İki kişiden birinin şehirlerde yaşadığı günümüzde sürdürülebilir bir toplum yapısı için eğlence ve rekreasyon faaliyetleri de her geçen gün önem kazanıyor. Bu kapsamda küresel boyutta 2 buçuk trilyona ulaşan eğlence ve rekrasyon sektörünün tüm paydaşları ‘Mutlu Şehirler’ teması adı altında 13- 15 Şubat tarihlerinde İstanbul Fuar merkezinde düzenlenecek 8. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı ATRAX 2020 ‘de bir araya gelecek.

 

 

Kentlerde yaşama eğiliminin yükseldiği 21. yüzyılda, zamansızlık kavramı artarken sosyalleşme olgusu da zayıflıyor. Bu durum ile birlikte gerek devlet kurumları gerekse özel sektör, insanların ve şehirlerin mutluluğuna önemli yatırımlar yapmaya başladı. Bu yatırımlar ise İstanbul’da yapılacak dev organizasyonda görücüye çıkıyor. 25 ülkeden 400e yakın firmanın katılımıyla Mutlu Şehirler’ teması adı altında 13- 15 Şubat tarihlerinde İstanbul Fuar merkezinde düzenlenecek 8. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı ATRAX 2020, sektörün gelişimine önemli katkılar sağlayacak. Fuar eğlence parklarından çocuk oyun gruplarına, jetonlu oyun makinelerinden tırmanma duvarı ekipmanlarına, hareket simülatörlerinden ses ışık sahne sistemlerine kadar son teknoloji inovasyon harikası ürün ve hizmetlere de ev sahipliği yapacak. Organizasyon sektöre rehberlik etmesinin yanı sıra, toplumsal hayata sosyal ve ekonomik katkı sağlamayı hedefleyen 3 günde 5 ana panel oturum gerçekleştirilecek.

En Eğlenceli Ödül

Ayrıca bu kadar değerli sektör, düzenlenecek görkemli gece ile de ödüllendirilecek. Eğlence sektöründe Türkiye’nin ilk ve tek yarışması ‘Attraction Star Awards – 7. Eğlence, Rekreasyon Ödülleri, ‘Eğlencenin Yıldızları’, ‘Sektörün Yıldızları’ ve ‘Tema Yıldızları-Mutlu Şehirler’ adı altında 3 kategoriden başvuruları kabul etti. Sektör profesyonellerinin bulunduğu jüri tarafından seçilen projeler 14 Şubat tarihinde, Florya Corwn Plaza’da yapılacak ödül töreni ile açıklanacak.

 

Aynı zamanda Türkiye yeni bir fuarına kavuşuyor. Türkiye’de ilk defa ‘Otomat Teknolojileri ve Self Servis Sistemler Fuarı VENDEX Turkey’, 13 – 15 Şubat tarihleri arasında Atrax ile eş zamanlı olarak düzenlenecek.


Hibya Haber Ajansı