news-details

İşimi Yönetebiliyorum, İstanbul eğitimi ile devam ediyor

Küresel rekabetin önemli oyuncularından olan ve Türkiye ekonomisine can veren KOBİ’lerin faaliyetlerini dijital ortama taşımalarına destek olmak ve uluslararası rekabet güçlerini artırmak amacıyla TÜRKONFED, Visa ve UNDP işbirliği ile hayata geçirilen “İşimi Yönetebiliyorum” Projesi’nin 6. eğitimi, İSİFED ev sahipliğinde 7-8 Şubat tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek. TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Visa Türkiye Genel Müdürü Merve Tezel ve İstanbul Sanayici ve İş İnsanı Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ömeroğlu’nun açılış konuşmalarıyla başlayacak eğitim ile İşimi Yönetebiliyorum Projesi devam ediyor. Şimdiye kadar 5 ilde 800’ün üzerinde KOBİ’ye erişilen ‘İşimi Yönetebiliyorum’ projesi ile 3 yılın sonunda 18 kentte 3.000 KOBİ’ye ulaşılması hedefleniyor.

İstanbul, 4 Şubat 2020- Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), Visa, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliği ve toplamda 30 banka ve e-para kuruluşunun desteği ile hayata geçirilen İşimi Yönetebiliyorum Projesi’nin 6. eğitim eğitimi 7-8 Şubat tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek. KOBİ’lerin uluslararası rekabet güçlerini artırmak ve faaliyetlerini dijital ortama taşımaları için ihtiyaç duydukları bilgi ve becerileri kazanmalarına destek olmak amacıyla hayata geçirilen proje ile 3 yılın sonunda 18 ilde 3 bin KOBİ’ye ulaşılması hedefleniyor. İstanbul Sanayici ve İş İnsanı Dernekleri Federasyonu (İSİFED) ev sahipliğinde Sabancı Center'da gerçekleştirilecek eğitimde, finansal disiplini sağlamak için gereken bilgilerin yanısıra hızla gelişen ve dijitalleşen ticaret dünyasına adapte olmayı sağlayacak yöntemler Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyelerinin yanı sıra konuk konuşmacılar tarafından anlatılacak.  

7 Şubat’ta başlayacak eğitimin açılış konuşmaları TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Visa Türkiye Genel Müdürü Merve Tezel ve İstanbul Sanayici ve İş İnsanı Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ömeroğlu tarafından yapılacak. TÜSİAD Genel Sekreteri Dr. Bahadır Kaleağası ise ‘Yakın Geleceğin Kısa Tarihi’ başlıklı bir konuşma yapacak. “İşimi Yönetebiliyorum Projesi”nin 2 günlük eğitim programı, Boğaziçi Üniversitesi İnovasyon ve Rekabet Odaklı Kalkınma Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi öğretim üyeleri tarafından tarafından hazırlandı.


Hibya Haber Ajansı