news-details

Digitopia’nın Londra Ofisi’ne yeni atama

Şirketlerin dijital dönüşüm yolculuğunda, onlara benzersiz nitelikte bir yönetim danışmanlığı hizmeti sunan Digitopia, Londra ofisiyle Avrupa’daki büyümesini sürdürüyor. İngiltere ve Avrupa’dan sorumlu İş Geliştirme Direktörü olarak Digitopia’ya katılan Mark Walker-Smith, finansal hizmetler sektörü odağında önemli rollerde yer aldığı 27 yılı aşkın deneyimiyle dikkat çekiyor.

 

İş geliştirme, stratejik müşteri ve ilişki yönetimi, satış ekibi direktörlüğü, pazar analizi ile networking ve satış süreci yönetimi gibi alanlardaki tecrübesi ve yetenekleri ile öne çıkan Walker- Smith, Digitopia’ya katılmadan önce Larsen & Toubro Infotech, Aptean, Worksmart LTD gibi firmalarda farklı pozisyonlarda yer aldı. Dünyanın pek çok yerindeki şirketler için hizmetler sunan ve global çapta operasyonlar yürüten firmalarda iş geliştirme direktörü, stratejik müşteri yönetimi, pazarlama direktörü gibi rollerde yer alan Mark Walker-Smith, kariyeri boyunca önemli başarılara imza attı. Lisans eğitimini Leeds Üniversitesi’nde Elektronik Mühendisliği bölümünde tamamlayan Walker-Smith, satış ekiplerinin, gelir hedeflerinin ve satış performansının yönetilmesi de dahil olmak üzere, “go-to-market” stratejileri geliştirme ve iş geliştirme alanlarındaki deneyimlerini, Digitopia’daki yeni pozisyonunda da değerlendirecek. Mark Walker-Smith, Şubat 2020 itibarıyla Digitopia ekibindeki yeni görevine başladı.

 

Digitopia Hakkında

Şirketlerin dijital dönüşüm yolculuğunda, onlara benzersiz yönetim danışmanlığı hizmeti veren Digitopia alanında en tecrübeli isimlerden oluşuyor. Şirketler için özel, eksiksiz ve ayakları yere basan bir dijital gelecek kurmak için yeni fikirler üreten Digitopia, müşterilerine sunduğu “Dijital Olgunluk Endeksi” ile onların dijital olgunluğunu ölçüp geliştirmesini sağlamakta, “Dijital Strateji ve Yol Haritalarını” belirlemelerine yardım etmekte, “Dijital Kültür Dönüşümü” ve “Dijital İnovasyon” projelerini gerçekleştirmelerine rehberlik etmektedir. Ayrıntılar https://digitopia.co/’da.


Hibya Haber Ajansı