news-details

BD Türkiye’den yurtdışına atama

20 Ocak 2020, İSTANBUL – Dünyanın önde gelen medikal teknoloji şirketi BD (Becton, Dickinson and Company) Türkiye’de Diagnostik Sistemler İş Birimi’nde İş Birim Lideri olarak görev yapan Bahtiyar Can; BD’nin yeni iş birimi BD Entegre Diagnostik Çözümler’e (IDS) EMA (Doğu Avrupa, Orta Doğu, Afrika) Bölgesel Pazarlama Müdürü olarak atandı. Yeni görevinde Moleküler Diagnostik, Kadın sağlığı & Kanser, Hasta Başı Testleri (POC), Tüberküloz grubunun EMA bölgesindeki tüm pazarlama faaliyetlerinden sorumlu olacak olan Can, bu görevini Türkiye’den yürütecek.

Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji bölümünden mezun olan Bahtiyar Can, 8 yıl önce BD’deki kariyerine Diagnostik Sistemler İş Birimi’nde Satış ve Uygulama Uzmanı olarak başlamış, sonrasında aynı iş biriminde Ürün Müdürü ve ardından Ülke İş Birim Lideri olarak görev almıştır.

BD Hakkında

BD, Dünyada sağlığı geliştirmek amacıyla tıp alanında yenilikçi buluşlar gerçekleştirip, daha gelişmiş tanı ve sağlık hizmeti sunan global bir medikal teknoloji şirketidir. Hastalar için klinik tedaviyi ve sağlık çalışanları için klinik süreci geliştirmeye yardımcı olan yenilikçi teknolojiler, hizmetler ve çözümler geliştirerek sağlık alanında faaliyet gösteren öncüleri desteklemektedir. BD ve 65.000 çalışanı hasta sonuçlarının iyileştirilmesine, klinisyenlerin bakım süreçlerinin güvenliğinin ve verimliliğinin artırılmasına, laboratuvar bilim insanlarının hastalıkları daha iyi tanılamasına ve araştırmacıların yeni nesil tanı ve terapötik prosedürlerini geliştirmelerine yardımcı olmak için tutku ve özveriyle çalışmaktadır. BD dünyada neredeyse her ülkede faaliyet göstermekte ve zorlu global sağlık sorunlarına çare bulabilmek için önde gelen önde kuruluşlarla global çapta iş birliği yapmaktadır. İş ortaklarımız ile yakın işbirliği içinde çalışarak, BD sonuçların geliştirilmesine, maliyetlerin düşürülmesine, güvenliğin artırılmasına ve sağlık hizmetlerine erişimin artırılmasına yardımcı olabilir. 2017 yılında, BD, C. R. Bard ve ürünlerini BD ailesine ekledi. BD hakkında daha fazla bilgi için lütfen bd.com/tr-tr adresini ziyaret edin.


Hibya Haber Ajansı