news-details

Aradığınız Audi parmaklarınızın ucunda

Hedeflerini her zaman Audi AG’nin global stratejisi ve hedeflerine paralel olarak belirleyen Audi Türkiye, dijital uygulamaları hayata geçirmeye devam ediyor. audi.com.tr’de bulunan ‘Stok Bulucu’ (stock locator) sorgulama sayfasıyla tüketiciler aradıkları modelin hangi Yetkili Satıcı’da olduğunu kolaylıkla öğrenebiliyorlar. Uygulama, Türkiye genelindeki tüm Audi Yetkili Satıcıları’nda bulunan modelleri görebilme ve sergilenen araçlar hakkında detaylı bilgiye ulaşma imkânı sunuyor.

Öncelikli stratejilerini dijitalleşme ve akıllı teknolojilerin kullanımı olarak belirleyen ve 2016 yılından bu yana dijitalleşme ve dijital iletişim konularında önemli projeleri hayata geçirerek diğer Audi ülkelerine de örnek olarak gösterilen Audi Türkiye, sadece ürünlerinde değil, ürünleri tüketicilerle buluşturduğu platformlarda da dijital dünyanın tüm imkânlarını kullanıyor.

Bunun ilk adımını 2016 yılında Londra, Pekin ve Berlin’den sonra “Geleceğin Showroom Konsepti” olarak adlandırılan hayata geçirilen Audi City, yeni nesil sanal gerçeklik teknolojisi Audi VR ve tamamen dijital bir salon olan Audi Customer Private Lounge (CPL) gibi çalışmalarla atan Audi Türkiye, şimdi de ‘Stok Bulucu’ programını devreye aldı.

Audi severler artık, diledikleri yerden sadece audi.com.tr internet sitesine girerek, Audi Yetkili satıcılarındaki araç stoklarına ulaşabiliyor. Sitede yer alan ‘Stok Bulucu’ sorgulama sayfası ile Türkiye genelindeki Audi Yetkili Satıcıları’nın mevcut stoklarındaki modelleri listelenebiliyor. Ayrıca sadece stoklardaki değil, showroomlarda da sergilenen araçlar hakkında da detaylı bilgiye ulaşabiliyor.


Hibya Haber Ajansı