news-details

Flormar’dan yeni koleksiyon: “Back to the 90’s”

Flormar güzellik dünyasında ilgi uyandıran yeni ürünleri ve yepyeni koleksiyonları ile heyecan yaratmaya devam ediyor. Ruhuyla, enerjisiyle ve renkleriyle fark yaratan yeni koleksiyonu “Back to the 90’s”ın müjdesini veren Flormar ile bu yaz, makyajın için ihtiyacın olan ne varsa onu keşfedecek ve bir an olsun yanından ayırmak istemeyeceksin!

Kozmetik dünyasındaki inovatif ürünleri ile fark yaratan ve tüm dünyada makyaj severlerin favorisi olan Flormar, yeni koleksiyonu Back to the 90’s ile 90’lı yılların makyaj ve güzellik anlayışını günümüze taşıyor. Modadan dekorasyona dizilerden müziklere yeniden gündeme gelen ve adeta star gibi parlayan 90’lı yıllar, güzellik dünyasını da etkisi altına aldı. İlhamını 90’lı yıllardan alarak bu yıllara özlem duyanlara kulak veren Flormar kozmetikteki gücünü ve inovatif yaklaşımlarını katarak geliştirdiği #Backtothe90s koleksiyonu ile makyajın yoğun ve göz alıcı olduğu yıllara gönderme yapıyor. Yeni Flormar Back to the 90’s koleksiyonundaki renkler, yoğunlukları, canlılıkları ve enerjileri ile daha ilk görüşte hayranlık uyandırıyor. Bu enerjiyi koleksiyona özel tasarlanan ambalajlarına da taşıyan Flormar, Back to the 90’s koleksiyonu ile seni bu yaz hem makyajında hem de kendin için eğlenceli, yaratıcı, bağımsız, cesur, iddialı, yetenekli ve vizyon sahibi olmaya da çağırıyor; aynı 90’ların ruhu gibi…

Allık paleti, kaş waxı, far paleti, ruj, dudak kalemi, oje olarak tam 6 farklı ürün çeşidinin yer aldığı yeni Flormar Back to the 90’s koleksiyonuyla bu yaz makyajın ve güzelliğin için ihtiyaç duyduğun her şey elinin altında…

That’s What I Call a Blush Allık Paleti ile Yüz Hatlarını Profesyonelce Vurgula!

Yeni Flormar Back to the 90’s koleksiyonunun allık paleti That’s What I Call a Blush, adıyla bile performansındaki iddiasını ortaya koyuyor. Cool ve Wow olmak üzere 2 farklı renk kartela çeşidi ile kendini gösteren That’s What I Call a Blush allık paletinde, her tene kusursuz bir şekilde uyum sağlayan tam 4 renk bulunuyor. Bu farklı renkler ile yüz hatlarını profesyonelce vurgulayacak, taptaze, canlı, enerjik ve güzel bir görünüm elde edeceksin. Muhteşem renk alternatiflerine sahip olan, yüksek pigmentasyonlu, kolaylıkla karıştırılabilen yumuşak dokulu ve pürüzsüz yapıdaki bu That’s What I Call a Blush allık paleti makyaj rutininin vazgeçilmezi olacak!

Kaşlarını Şekillendir ve Sabitle: Da Bomb Brow Wax

Daha şimdiden ikonik bir ürün olacağının sinyallerini veren Back to the 90’s koleksiyonunun kaş ürünü Da Bomb Brow Wax ile kaşlarını dilediğince şekillendirecek ve istediğin güçlü tutuşu elde edeceksin. Özel şeffaf formüllü, yapışkanlık hissi bırakmayan, güçlü ve esnek tutuşlu bu kaş sabitleyici hem kolay kullanımı hem de hızla kuruyan, sabitlenen yapısıyla hayranlık uyandırıyor. Taşınabilir boyutu, özel fırçası ve tatlı tasarımı ile her an yanında bulunduracağın Da Bomb Brow Wax ile daha dolgun ve sağlıklı görünen kaşlara kavuşacaksın.

Renklerin Gücü Adına: Girl Power Eyeshadow

Yeni Flormar Back to the 90’s koleksiyonunun Girl Power Eyeshadow far paleti de 90’lı yılların ruhunu ve enerjisini tam anlamıyla yanıştan bir ürün… 2 farklı renk kartelası bulunan Girl Power Eyeshadow far paletinin renk isimleri de 90’ların starlarından ilham alıyor; Britney ve Beyonce… 9 ayrı rengin yer aldığı Girl Power Eyeshadow far paleti, yoğun renk veren büyüleyici tonları, mat ve ışıltılı renk seçenekleriyle makyajını kusursuz bir şekilde tamamlıyor. Pürüzsüz dokuya sahip olan bu far paleti, yüksek pigmentleriyle uzun süre etkili ve çarpıcı bir performans sergiliyor. Karıştırması oldukça kolay yapısı ve renkleri sayesinde 90’ların ruhunu yansıtan makyajlar yaratacak, yaratıcı, eğlenceli, cesur, iddialı görünümlere imza atacaksın.

That’s My Lips Powder ile Dudakların Hem Renklensin Hem de Nemlensin…

Tüm makyaj severlerin favorisi olan, uzun süre etkili, gün boyu dayanıklı ve oldukça doğal bir görünüm sağlayan lip powder ürünü, koleksiyona özel ambalaj tasarımı ve renkleriyle yeni Flormar Back to the 90’s koleksiyonunda da kendini gösteriyor. Dudakları kurutmadan, ağırlık hissi vermeden, mat yapısıyla da dudakları oldukça doğal bir şekilde renklendiren That’s My Lips Powder içerdiği Shea yağı ve E vitamini sayesinde de dudaklarını renklendirirken bakım yaparak nemlendiriyor. 5 farklı (Rachel, Rosalinda, Monica, Spice Girl, So 90’s) renkten tercihin hangisi olursa olsun That’s My Lips Powder’ın özel sünger aplikatörü ve kremsi yapısı sayesinde hiç taşırmadan, kolaylıkla dudaklarını renklendirecek, mükemmel bir etki elde edeceksin.

Dudaklar Draw The 90’s Lip Pencil ile Artık Daha Belirgin!

Hayal ettiğin tüm makyajları rahatlıkla yapabilmen için 6 renkte (Dusty Rose, Sweet Peach, Double Latte, Pink Lilac, Aubergine, Chocolate Love) tasarlanan Draw The 90’s Lip Pencil dudak kalemi, suya dayanıklı yapısı, yoğun ve kalıcı renkleri ile dudak makyajının daha belirgin ve daha etkileyici olmasını sağlıyor.

90’ların Enerjisini Tırnaklarında Hissedeceksin: I Love 90’s Nail Enamel

Flormar’ın yenilenen formüllü ve kalınlaşan fırçasıyla oje sürmek ne kadar keyifli ve konforlu bir hale geldiyse yeni Flormar Back to the 90’s koleksiyonunun neon renkteki ojelerini keşfettiğinde modun daha da yükselecek! Koleksiyonda I Love 90’s Nail Enamel ismiyle yer alan bu oje serisi, her biri birbirinden canlı, dinamik, enerji dolu ve parlak bitişli 6 farklı (Sweet Grape, Lemonade Rush, Pink Party, Candy Graze, Mandarin Cocktail, 90’s Breeze) renk seçeneğine sahip. Uzun süre dayanıklı performansıyla manikürünün ve en renkli stillerinin kusursuz tamamlayıcısı olan I Love 90’s Nail Enamel ojeleri ile 90’ların enerjisini tırnaklarında hissedeceksin.

Flormar’ın yeni Back to the 90’s koleksiyonu 6 farklı ürünü, göz alıcı, enerji dolu renkleri, tarz sahibi ambaj tasarımlarıyla, bu yazın gözdesi olmak isteyen, her makyajı ve her stiliyle çevresine ilham veren tüm kadınların vazgeçilmezi olacak!

Flormar Back to the 90’s koleksiyonunu, tüm Flormar mağazaları ve satış noktalarının yanı sıra flormar.com.tr’den de satın alabilirsiniz. www.flormar.com.tr Instagram: @flormarturkiye


Hibya Haber Ajansı